Kızılırmak Anaokulu
Yeni Mahalle İsmail Hakkı Karadayı Caddesi No11 Kızılırmak/ÇANKIRI
...

VİZYON

Kelimelerin gücü öyledir ki tek bir sözcükle, moral veren bir kelimeyle, ya da iyi niyetli bir davranışla bir hayat başlayabilir. Elimizdeki bu gücü ve çocuklarımızı daha bilinçli şekilde teşvik edersek ne kadar büyük bir etkimiz olabileceğini düşünün. Kullandığımız kelimeler aslında çocuklarımızın geleceğe dair hayallerinin şekillenmesine yardımcı olur. Ve bazen hayalleri tıpkı bizim gibi olmaktır.Gelin bu hayalleri birlikte güzelleştirelim.

MİSYON

"YARINLAR İÇİN ÖNCE ÇOCUKLAR" sloganıyla yola çıkarak; Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak ekip ruhuyla sevgimizi de katarak okul öncesi eğitiminin önemini anlatmak, Çankırı´da en kaliteli okul öncesi eğitim kurumu olmak.

ilk Başarımızı Okulumuzu sizlerin hizmetine açarak yaptık,
Öğretim Şekli :Okul Öncesi Tam Gün Eğitim

Okul Öncesi Tam Gün Eğitim

ilçemizden il merkezine memur ve öğretmen servisleri kalkmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. Çankırı il merkezine 55 km 40dk; Ankaraya 147 km 2 saat; Kırıkkaleye 94 km 1sa. 30dk ; Sungurlu ya 44 km. 40 dk.

Okulumuz ilçe merkezindedir.